За Маратонот

Иницијативниот одбор на Здружение Охридски Атлетски Маратон 2012 и ова година продолжува со традицијата…..

Рута

Пријави се | Sign Up application

Send your application to: iamo.info1@gmail.com | Испратете ја вашата апликација на iamo.info1@gmail.com

Спонзори

29-ти Меѓународен Атлетски Маратон Охрид 2016

АДРЕСА:

Билјанини Извори Охрид

ТЕЛЕФОН:

+389 70/232-460

EMAIL:

iamo.info1@gmail.com