Погледнете го првото видео од низата интервјуа кои ги приготвуваме за вас! Благодарност до Igor MC Jakimovski што одвои време да сподели со нас зошто Интернационалниот Охридски Атлетски Маратон има посебно место во неговото срце, и воедно да му посакаме среќа на следниот за него Јубилеен маратон кој ќе се одржи на 8-ми Септември.

ИГОРЕ, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ОД СРЦЕ! Нашиот маратон не би бил истиот без тебе! Со Почит, Здружение Охридски Атлетски Маратон.