Погледнете го второто видео од низата интервјуа кои ги приготвуваме за вас! Благодарност до Славко Симоновски маратонецот со најмногу учества на Охридскиот Интернационален Атлетски Маратон што одвои време да сподели со нас зошто баш овој Маратон парира на светско ниво и е Одличен за туризмот и воедно да му посакаме среќа на следниот маратон кој ќе се одржи на 8-ми Септември.

Славко, ТИ БЛАГОДАРИМЕ и ќе те бодриме со сето срце на 8ми Септември! Со Почит, Здружение Охридски Атлетски Маратон.