Волонтирај

Биди Волонтер

Волонтирај и биди дел од нашата долгогодишна традиција. Ова е настан кој има исклучиво значење за нашата Култура, Спорт, и Историја. Ова е твојата шанса да помогнеш во развојот на нашиот Маратон. Биди дел од нашиот волонтерски тим, биди и ти дел од Охридскиот Атлетски Маратон!

Контакт Информации

:house: СРЦ Биљанини Извори, Охрид, Македонија

☎ +38970232460

✉ iamo.info2@gmail.com

Sponsors

Биди Дел од Најстариот Атлетски Маратон во Охрид!